Dessert met rood fruit
Dessert met rood fruit, simpel
Gebruikte componenten: 1 Frisco vanille wit – Rood fruit – Amandelcrumble
Amandelcrumble
|
Boter |
100g |
|
Bloem |
75g |
|
Blonde cassonade |
100g |
|
Amandelpoeder |
30g |
|
Zout |
5g |
Alles mengen, verkruimelen en afbakken op 180°C voor 15min
Dessert met rood fruit: moeilijk
Gebruikte componenten: 1 Cremeux Kers – 1 Sorbet Framboos – 1 Tabouret wit – Framboospoeder – Amandelcrumble – Rood fruit – Gel rood fruit – Cress – Witte chocolade decor
Amandelcrumble
|
Boter |
100g |
|
Bloem |
75g |
|
Blonde cassonade |
100g |
|
Amandelpoeder |
30g |
|
Zout |
5g |
Alles mengen, verkruimelen en afbakken op 180°C voor 15min
Gel rood fruit
|
Framboospuree |
500g |
|
Suiker |
125g |
|
Agar agar |
2g |
Alles samen opkoken en zeven, na het afkoelen mixen tot een gladde gel