Dessert met rood fruit
              Dessert met rood fruit, simpel
Gebruikte componenten: 1 Frisco vanille wit – Rood fruit – Amandelcrumble
Amandelcrumble
| 
 Boter  | 
 100g  | 
| 
 Bloem  | 
 75g  | 
| 
 Blonde cassonade  | 
 100g  | 
| 
 Amandelpoeder  | 
 30g  | 
| 
 Zout  | 
 5g  | 
Alles mengen, verkruimelen en afbakken op 180°C voor 15min
Dessert met rood fruit: moeilijk
Gebruikte componenten: 1 Cremeux Kers – 1 Sorbet Framboos – 1 Tabouret wit – Framboospoeder – Amandelcrumble – Rood fruit – Gel rood fruit – Cress – Witte chocolade decor
Amandelcrumble
| 
 Boter  | 
 100g  | 
| 
 Bloem  | 
 75g  | 
| 
 Blonde cassonade  | 
 100g  | 
| 
 Amandelpoeder  | 
 30g  | 
| 
 Zout  | 
 5g  | 
Alles mengen, verkruimelen en afbakken op 180°C voor 15min
Gel rood fruit
| 
 Framboospuree  | 
 500g  | 
| 
 Suiker  | 
 125g  | 
| 
 Agar agar  | 
 2g  | 
Alles samen opkoken en zeven, na het afkoelen mixen tot een gladde gel