
Dame Blanche op twee manieren!

Dame Blanche simpel
Gebruikte componenten: 1 Witte chocolade quenelle – 2 fondantchocolade quenelles – chocoladecrumble – Lobbige room - Chocoladeschaafsel
Lobbige room
Room 35% |
1000g |
Suiker |
4g |
Chocoladecrumble
Boter |
100g |
Bloem |
75g |
Donkere cassonade |
100g |
Amandelpoeder |
30g |
Cacaopoeder |
30g |
Zout |
5g |
Alles mengen, verkruimelen en afbakken op 180°C voor 15min
Dame Blanche moeilijk
Gebuikte componenten: 1 Vanille roomijs – 2 Chocolade quenelle – Lobbige room – chocoladecrumble – Chocolade decor – Vanille poeder – Chocoladesaus
Lobbige room
Room 35% |
1000g |
Suiker |
4g |
Chocoladecrumble
Boter |
100g |
Bloem |
75g |
Donkere cassonade |
100g |
Amandelpoeder |
30g |
Cacaopoeder |
30g |
Zout |
5g |
Alles mengen, verkruimelen en afbakken op 180°C voor 15min
Chocoladesaus
Room |
60g |
Chocolade 64% |
45g |
boter |
5g |
Room opkoken en op de chocolade gieten, mixen en bij 40°C de zachte boter ondermixen.