Dame Blanche op twee manieren!
              Dame Blanche simpel
Gebruikte componenten: 1 Witte chocolade quenelle – 2 fondantchocolade quenelles – chocoladecrumble – Lobbige room - Chocoladeschaafsel
Lobbige room
| 
 Room 35%  | 
 1000g  | 
| 
 Suiker  | 
 4g  | 
Chocoladecrumble
| 
 Boter  | 
 100g  | 
| 
 Bloem  | 
 75g  | 
| 
 Donkere cassonade  | 
 100g  | 
| 
 Amandelpoeder  | 
 30g  | 
| 
 Cacaopoeder  | 
 30g  | 
| 
 Zout  | 
 5g  | 
Alles mengen, verkruimelen en afbakken op 180°C voor 15min
Dame Blanche moeilijk
Gebuikte componenten: 1 Vanille roomijs – 2 Chocolade quenelle – Lobbige room – chocoladecrumble – Chocolade decor – Vanille poeder – Chocoladesaus
Lobbige room
| 
 Room 35%  | 
 1000g  | 
| 
 Suiker  | 
 4g  | 
Chocoladecrumble
| 
 Boter  | 
 100g  | 
| 
 Bloem  | 
 75g  | 
| 
 Donkere cassonade  | 
 100g  | 
| 
 Amandelpoeder  | 
 30g  | 
| 
 Cacaopoeder  | 
 30g  | 
| 
 Zout  | 
 5g  | 
Alles mengen, verkruimelen en afbakken op 180°C voor 15min
Chocoladesaus
| 
 Room  | 
 60g  | 
| 
 Chocolade 64%  | 
 45g  | 
| 
 boter  | 
 5g  | 
Room opkoken en op de chocolade gieten, mixen en bij 40°C de zachte boter ondermixen.