Jouw winkelmandje

0

Je winkelmandje is leeg

Breng me naar de winkel!

Gouden klassieker (Rijstpap)

Gouden klassieker (Rijstpap)

Rijstpap: simpel  

Gebruikte componenten: rijstpudding – Witte chocoladeschijf – 1 Karamel roomijs quenelle   

 Creme anglaise voor rijstpap

Volle melk

350g

Room

150g

Vanillestok

1

Dooiers

120g

Suiker

65g

Alles samen verwarmen tot 85°C, zeven en laten afkoelen

 Rijstpap

Melk

1445g

Suiker

95g

Rijst

250g

de rijst koken in de gesuikerde melk gedurende 45min. Na het afkoelen de gemaakte anglaise toevoegen

 

Rijstpap: moeilijk

Gebuikte componenten: Rijstpudding – Witte chocoladeschijf – 1 Vanillemousse quenelle – 1 Tabouret wit – Vanille poeder - Karamelsaus

 Creme anglaise voor rijstpap

Volle melk

350g

Room

150g

Vanillestok

1

Dooiers

120g

Suiker

65g

Alles samen verwarmen tot 85°C, zeven en laten afkoelen

Rijstpap

Melk

1445g

Suiker

95g

Rijst

250g

de rijst koken in de gesuikerde melk gedurende 45min. Na het afkoelen de gemaakte anglaise toevoegen

 Karamelsaus

Glucose

120g

Suiker

400g

Water

360g

De glucose smelten, de suiker toevoegen en laten karameliseren, vervolgens blussen met kokend water. Het geheel zeven en laten afkoelen