Gouden klassieker (Rijstpap)
              Rijstpap: simpel
Gebruikte componenten: rijstpudding – Witte chocoladeschijf – 1 Karamel roomijs quenelle
Creme anglaise voor rijstpap
| 
 Volle melk  | 
 350g  | 
| 
 Room  | 
 150g  | 
| 
 Vanillestok  | 
 1  | 
| 
 Dooiers  | 
 120g  | 
| 
 Suiker  | 
 65g  | 
Alles samen verwarmen tot 85°C, zeven en laten afkoelen
Rijstpap
| 
 Melk  | 
 1445g  | 
| 
 Suiker  | 
 95g  | 
| 
 Rijst  | 
 250g  | 
de rijst koken in de gesuikerde melk gedurende 45min. Na het afkoelen de gemaakte anglaise toevoegen
Rijstpap: moeilijk
Gebuikte componenten: Rijstpudding – Witte chocoladeschijf – 1 Vanillemousse quenelle – 1 Tabouret wit – Vanille poeder - Karamelsaus
Creme anglaise voor rijstpap
| 
 Volle melk  | 
 350g  | 
| 
 Room  | 
 150g  | 
| 
 Vanillestok  | 
 1  | 
| 
 Dooiers  | 
 120g  | 
| 
 Suiker  | 
 65g  | 
Alles samen verwarmen tot 85°C, zeven en laten afkoelen
Rijstpap
| 
 Melk  | 
 1445g  | 
| 
 Suiker  | 
 95g  | 
| 
 Rijst  | 
 250g  | 
de rijst koken in de gesuikerde melk gedurende 45min. Na het afkoelen de gemaakte anglaise toevoegen
Karamelsaus
| 
 Glucose  | 
 120g  | 
| 
 Suiker  | 
 400g  | 
| 
 Water  | 
 360g  | 
De glucose smelten, de suiker toevoegen en laten karameliseren, vervolgens blussen met kokend water. Het geheel zeven en laten afkoelen