
Zomers dessert met witte chocolade

Zomers dessert met witte chocolade: simpel
Gebruikte componenten: 1 Croute witte ganache – 1 Cremeux exotique – Breekchocolade wit – Limoenzeste – Jus exotique.
Jus exotique
Passiepuree |
250g |
Mangopuree |
150g |
Suiker |
75g |
gelatinepoeder |
2g |
Water |
10g |
De eerste 3 grondstoffen samenopkoken, de gelatinemassa toevoegen. Ijskoud serveren!
Zomers dessert met witte chocolade: moeilijk
Gebruikte componenten: 1 Tabouret vanille – 1 Tabouret wit – 1 Cremeux exotique – 1 vanille roomijs – Witte chocoladeschijf – Witte breekchocolade – Citrusgel – 1 Croute witte ganache – Jus exotique – Cress
Citrusgel
Citroensap |
175g |
Limoensap |
175g |
Suiker |
30g |
Agar agar |
3g |
De sappen opkoken met de helft van de suiker, de andere helft van de suiker droog mengen met de agar en toevoegen aan de sappen. Het geheel zeven en laten afkoelen, vervolgens mixen tot een gladde gel
Jus exotique
Passiepuree |
250g |
Mangopuree |
150g |
Suiker |
75g |
gelatinepoeder |
2g |
Water |
10g |
De eerste 3 grondstoffen samenopkoken, de gelatinemassa toevoegen. Ijskoud serveren!