Jouw winkelmandje

0

Je winkelmandje is leeg

Breng me naar de winkel!

Zomers dessert met witte chocolade

Zomers dessert met witte chocolade

Zomers dessert met witte chocolade: simpel

Gebruikte componenten: 1 Croute witte ganache – 1 Cremeux exotique – Breekchocolade wit – Limoenzeste – Jus exotique. 

 Jus exotique

Passiepuree

250g

Mangopuree

150g

Suiker

75g

gelatinepoeder

2g

Water

10g

De eerste 3 grondstoffen samenopkoken, de gelatinemassa toevoegen. Ijskoud serveren!

 Zomers dessert met witte chocolade: moeilijk

Gebruikte componenten: 1 Tabouret vanille – 1 Tabouret wit – 1 Cremeux exotique – 1 vanille roomijs – Witte chocoladeschijf – Witte breekchocolade – Citrusgel – 1 Croute witte ganache – Jus exotique – Cress

 Citrusgel 

Citroensap

175g

Limoensap

175g

Suiker

30g

Agar agar

3g

De sappen opkoken met de helft van de suiker, de andere helft van de suiker droog mengen met de agar en toevoegen aan de sappen. Het geheel zeven en laten afkoelen, vervolgens mixen tot een gladde gel

Jus exotique

Passiepuree

250g

Mangopuree

150g

Suiker

75g

gelatinepoeder

2g

Water

10g

De eerste 3 grondstoffen samenopkoken, de gelatinemassa toevoegen. Ijskoud serveren!